Word ook auteur van VIND Burgerzaken!

Heeft u het al gehoord?! Het redactieteam van de kennisbank VIND Burgerzaken gaat in 2019 uitbreiden. En u bent van harte welkom om als auteur deel te nemen! Redactieleden Henk, Jan en Léon vertellen u er in deze video graag meer over.

Ontmoet onze redactie

Wilt u weten wat het inhoudt om als auteur deel te nemen aan de redactie? Kom dan naar de introductiebijeenkomst. Daar ontmoet u andere auteurs en redactieleden, die u alles kunnen vertellen over de werkzaamheden, mogelijkheden én voordelen.

Vergroot uw meerwaarde

Als u na de introductiebijeenkomst besluit auteur te worden, dan bent u bij ons in goede handen. Na een gratis opleiding door het redactieteam levert u een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de kennisbank. Dit is voor u een unieke kans, die ook goed is voor uw burgerzakenwerk en CV.

Kom voorproeven

We zijn gestart met een introductiebijeenkomst op 25 juni. Hier kon u alvast kennismaken met de huidige redactie. Tijdens de bijeenkomst kon u voorproeven van wat het programma precies inhoud. Heeft u de introductiebijeenkomst moeten missen? Geen probleem! Mocht u geïnteresseerd zijn deel te nemen aan het programma en wilt u meer informatie ontvangen. Vul dan onderstaand formulier in.

Onze redactieleden vertellen

Jan Otten

Jan Otten

Wetenschappelijk adviseur Europese vereniging voor ambtenaren van de burgerlijke stand, lid en voorzitter NVVB Utrecht

“Ik doe het al 32 jaar met veel plezier”

Henk vat

Henk Vat

Docent burgerlijke stand en internationaal privaatrecht voor burgerzaken

“Je wordt er wijzer van en het geeft cachet aan je werkzaamheden”

Afbeelding L. Evers

Léon Evers

Ambtenaar van de burgerlijke stand van Roermond, docent personen- en familierecht en internationaal privaatrecht voor burgerzaken, bestuurslid/commissielid van de NVVB

“Door mijn werk voor de kennisbank heb ik geleerd echt naar de wet te kijken”

Afbeelding A. Baptiste

Alain Baptiste

Ambtenaar Burgerlijke Stand Gemeente Den Haag

“De redactie bestaat uit een hele leuk club mensen die altijd voor je klaar staat als dat nodig is.”

Afbeelding M. Gordijn

Maurice Gordijn

Ambtenaar Burgerlijke Stand Maastricht Lid Commissie van Advies burgerlijke staat en nationaliteit Voorzitter NVVB afdeling Limburg

“Het verrijkt je kennis”

Contactformulier

Heeft u de introductiebijeenkomst moeten missen maar wilt u toch meer informatie over het auteurschap of wilt u zich aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Vragen over de bijeenkomst of over het auteurschap?

Mail ons