Wat staat er in VIND Burgerzaken?

In de zeer complete kennisbank VIND Burgerzaken vindt u als burgerzaken professional alles wat u dagelijks nodig heeft.  Met VIND Burgerzaken heeft u alles op één plek.

Landeninformatie

In de kennisbank vindt u alle benodigde informatie over onder meer legalisatie, afstamming, naam en nationaliteit. Overzichtelijk weergegeven per land, met korte teksten zodat u snel vindt wat u zoekt.

Eigen Beleid

Naast landelijke wet- en regelgeving hebben overheden vaak ook eigen beleid geformuleerd. Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om dit lokale beleid op te nemen binnen de kennisbank, zodat alle informatie op één plek staat. Deze documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega’s binnen uw organisatie.

Praktische tools

VIND Burgerzaken is dé kennisbank die uw werk makkelijker maakt. Met regelmatig nieuwe voorbeelddocumenten, praktijkvragen, checklists, modellen en beslisbomen. Op deze manier blijven wij investeren in kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

BRP

VIND Burgerzaken bevat alle relevante informatie over de BRP. Bovendien is er een koppeling met BRP software van Centric, Gemboxx, Pinkroccade en Procura om het voor gebruikers van beide systemen nog gemakkelijker te maken. Hiermee werkt u nog efficiënter en bespaart u veel tijd aan zoeken.

Wet- en regelgeving

Met de kennisbank van VIND Burgerzaken heeft u een actueel overzicht van de nationale en Europese wet- en regelgeving en internationale verdragen. Bovendien vindt u in de landeninformatie de nationaliteitswetgeving van het betreffende land.

Jurisprudentie

Blijf op de hoogte en raadpleeg regelmatig nieuwe jurisprudentie m.b.t. burgerzaken. Veelal voorzien van samenvattingen. Met de jurisprudentie zoekmachine zoekt u bovendien uitspraken op onderwerp, instantie of datum van de uitspraak.

Ja, ik wil een demo

Ontdek hoe VIND Burgerzaken uw werk makkelijker maakt

 

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen eenmalig contact met u opnemen.

Meer voordelen voor u…

 

 Complete en actuele landeninformatie

Praktische tools

Het laatste nieuws over uw vakgebied

Updates over webinars en evenementen

 

Direct contact?
Wij zijn elke werkdag te bereiken van 09:00 tot 17:00 op: (070) 378 98 80